Luciaoptog

På Luciadag (13. december) gik 4. klasserne traditionen tro Luciaoptog på skolen.

Klippe-klistre-dag

Klippe-klistre-dagen, den 1. december, blev skudt i gang med fællessang i skolens aula.

Markedsdag

Fredag den 10. november afholdtes der markedsdag til fordel for vores venskabsskole, Engutukoiti Primary, i Tanzania.

Motionsdag

Traditionen tro afholdtes Skolernes Motionsdag den sidste skoledag før efterårsferien. Dagen startede med opvarmning foran den nye skolebygning, "Universet".

Indvielse

Mandag den 28. august 2017 var der indvielse af Katrinedals Skole og Fritidshjemmet Katfrits nye tilbygninger. Overborgmester Frank Jensen og børne- og ungdomsborgmester Pia Allerslev blev budt velkommen med skolens sang: Katrine Calypso.

Velkommen til de nye 0. klasser

Onsdag den 9. august bød skolens elever og personale de nye 0. klasser velkommen.